10 adevaruri pentru femeile care cauta fericirea

O rochie, un ruj, un pantof cu toc, o forma de san, un fund bombat, sau apartenenta la sexul feminin nu sunt suficiente pentru a-ti revendica fericirea, nu sunt suficiente pentru a fi o femeie atragatoare. Femeile feminine, fericite, se cunosc in esenta, adica sunt centrate in miezul energiei magice feminine, misterioase, extrem de atragatoare…de aici din esenta feminina totul se intampla la fel de magic, misterios, curgator, liber…

Iata 10 adevaruri pe care trebuie sa le cunosti si sa le intelegi daca doresti sa traiesti fericita si implinita.

1. Tu esti muza, inspiratia barbatului tau. Tu esti cea care face totul sa se invarta in jurul tau dar in acelasi timp tot tu esti cea care poate face ca totul sa se opreasca. Cand energia feminina curge, viata curge, iubirea curge, totul curge…De tine depinde TOTUL! Femeia fericita a invatat cum sa il inspire pe barbatul sau.

2. Barbatul tau are inscrisa in el chemarea de a implini dorintele femeii, de a o proteja, de a o sprijini si de a o iubi. Aceasta chemare este inscrisa in genele lui, daca este barbat are asa ceva, aceasta gena se activeaza in prezenta femeii care este cu adevarat in contact cu esenta sa feminina.

3. Doar de tine depinde daca stii cum sa aprinzi dorinta (dorinta femeii este forta creatoare) in tine, asta presupune autocunoastere, cunoasterea secretelor feminine, cunoasterea dinamicii energetice feminine si masculine, vindecarea trecutului traumatic ,al tau ca femeie dar si al femeilor din neamul tau.

4. Iubirea pe care o primesti sau nu o primesti este direct proportionala cu iubirea pe care tu ti-o oferi tie insati. Femeile fericite au aflat care sunt lucrurile care le nefericesc si au renuntat la ele. Femeile fericite au aflat care sunt locurile din fiinta lor care au nevoie sa fie vazute, intelese si vindecate pentru a fi acceptate si iubite. Femeia care se iubeste atrage ca un magnet, ea radiaza si striga prin toti porii: Sunt iubibila! Si este!

5. Atunci cand renunti la tine, renunti la iubire, renunti la dorinta si la fericire, renunti implicit si la barbatul tau sau la eventualii parteneri. Renunti la tine pentru ca ai niste credinte inconstiente, programe de nefericire, programe limitatoare de genul:

– Trebuie sa ma sacrific,
– Nu merit mai mult,
– Merit sa fiu pedepsita,
– Nu sunt importanta,
– Nu sunt suficient de…deci ar trebui sa nu cer prea mult…
– Barbatii este porci
– Femeile sunt slabe,
– Femeia este victima barbatului,
– Barbatii vor doar sex (chiar este ceva rau in asta?)
Lista este lunga, completeaz-o tu, poti afla lucruri noi despre tine. Ai curaj?

6. Iti poti schimba barbatul doar iubindu-l, in realitate foarte putine femei iubesc…iubirea este o forma inalta de constiinta,iubirea autentica este accesibila doar femeilor care s-au eliberat cu adevarat de conditionarile patriarhatului, de nevrozele instituite in copilarie, de frici si programe inconstiente preluate de la mame, bunice si strabunice. O femeie fericita stie exact cine este ea si care sunt conditionarile ce o fac sa aiba reactii emotionale distructive.Ea mai stie ca in esenta nu este vorba despre a-l schimba pe el ci mai degraba de a-l inspira atat de puternic cu iubirea sa astfel incat el sa devina cea mai buna versiune a lui, adica sa isi implineasca potentialul ca barbat.

7. Femeile fericite si implinite sunt cele care au invatat cum sa ceara ceea ce le face fericite folosind puterea dorintei lor pure, fara a strecura in exprimarea dorintelor ironie, reprosuri, resentimente si alte reziduuri emotionale toxice care il pun pe barbat in defensa sau ofensa. Ea a invatat fraze magice cu care il poate motiva pe barbat sa se deschida si sa isi doreasca sa o faca fericita. Orice barbat viseaza in secret sa o faca fericita pe femeia pe care o iubeste. El insusi va fi fericit atunci cand va reusi asta. In schimb va fugi de femeia care se plange si ii reproseaza propria nefericire. O femeie fericita stie asta!

8. Femeile fericite stiu ca in esenta nu este vorba despre a cere cuiva ci de a fi intr-un anume fel. Cum? Femeie! Femeile fericite sunt dedicate deconditionarii lor, ele stiu ca nu te nasti femeie ci devii. Secretul in a primi nu este in a cere ci inseamna de fapt doar a FI FEMEIE!

9. In general barbatii atunci cand se duc la alte femei, nu cauta un alt corp, o alta forma, sau o piele mai intinsa, ei cauta sa se alimenteze cu energie feminina. Cand femeia inchide robinetul atunci barbatul devine insetat, si va cauta sa se hraneasca cu energie feminina in alta parte. Tot adevarat este ca sunt si barbati nevindecati care se duc la allte femei din alte motive, in general au niste rani emotionale facute de mamele lor ranite, nevindecate la randul lor. Deci tot o femeie a contribit la nefericirea femeii…despre asta voi discuta cu alta ocazie…

10 Cireasa de pe tort!
In fuctie de nivelul de maturizare psihica ,emotionala si spirituala barbatul va cauta 1, 2 sau 3 calitati la o femeie. Putere (chakra 2, simt), iubire (chakra 4, iubesc) si intelepciune (chakra 6, vad).
Acestea sunt 3 expresii ale unor centrii energetici ce se afla in aura femeii dar si in aura barbatului, doar ca la barbati sunt mai slab reprezentate, adica ei nu au acelasi potential de a activa acesti centrii, astfel incat pentru a dinamiza acesti centrii in viata lor barbatii au nevoie de femei, la fel cum femeile sunt deficitare pe alti centrii si nu pot ajunge la acelasi potential ca barbatii. Barbatul si femeia sunt complementari din punct de vedere anatomic si asa a fost lasat de la Dumnezeu sa fie, de aceea barbatii au penis si noi avem vagin, pentru a ne completa. Barbatul si femeia sunt complementari si din punct de vedere energetic, exista un schimb energetic care are loc in relatia barbat –femeie fie ca suntem constiente sau nu.

Asadar pentru a fi fericita, cauta-ti si regaseste-ti puterea, iubirea si intelepciunea. Daca ti-ai gasit doar puterea, barbatul tau sau partenerii vor vrea doar sa faca sex cu tine, tu le vei da energia pe care o cauta dar daca nu gasesc mai mult vor cauta mai departe si atunci o sa te intrebi de ce vor doar sex sau vei canta cantecul ”ce are ea si nu am eu?”. Posibil sa aiba iubire (!?) ori intelepciune?

Daca ti-ai gasit doar puterea si iubirea, uite ca pentru unii iubirea nu-i de ajuns si cauta mai departe (caci da, un barbat matur si evoluat spiritual va tinde sa caute si mai mult la o femeie) adica va cauta o femeie inteleapta, cu intuitie, cunoastere spirituala, ezoterica, o femeie care ”vede” dincolo de aparente.

De ce ar cauta barbatul asta? Pentru ca acest program de evolutie este inscris in fiecare om de pe pamant, doar ca din diverse motive (pe care nu am cum sa le cuprind in cateva fraze) unii oameni au acest program mai activ. Si barbatul care are activ acest program stie (mai mult sau mai putin insconstient) ca EA, cea care are si intelepciune, in mod indirect il va propulsa spre culmi inalte, mai aproape de Dumnezeu.

Da! Femeia te ridica femeia te coboara, este un adevar! Femeia fericita stie asta, si cauta cu putere, iubire si intelepciune sa isi ridice barbatul, si el o va ridica pe ea, si unul pe altul caci asa este in natura lucrurilor si lasat in ordinea cosmica sa se intample…restul e CANCAN .

Din inima,
Carmen Grigoras Nitescu

Scroll to Top