Despre mine

Sunt licentiata in Psiho-Pedagogie, Master in Consilere Psihologica si Educationala, psiholog clinician, consilier psihologic si psihoterapeut acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, Master practician NLP, Trainer si coach NLP format la Institutul Kutchera Austria.

Prin ceea ce fac si sunt, ii insotesc in drumul lor pe cei ce doresc si sunt pregatiti sa-si aminteasca, sa se reintregeasca, sa-si cunoasca puterea personala, putere ce vine odata cu vindecarea ranilor sufletesti, odata cu regasirea darurilor si resurselor personale.

Un mesaj pentru tine oricine ai fi, oriunde si oricand ai fi…

Depinde de tine si de cat de mult vrei sa-ti  regasesti drumul, de cat de tare ti-e dor de acel ceva minunat, care nu se afla altundeva decat in tine. Stiu din proprie experienta ca te poti amagi o vreme, cautand in afara ta, incercand sa hranesti  si sa umpli golul cu fel de fel de surogate din exteriorul tau, care mai de care mai interesante (un iubit/a, un copil, un job, o diploma, un titlu, o haina, o masina, o casa noua, etc.). Cred si stiu că acest gol il  poti umple pe deplin doar cu CEVA din interiorul tau, ceva care sa se dezvolte, sa te transforme, sa infloreasca, sa rodeasca, care sa te poarte spre o viata traita cu bucurie, sens, in armonie.

Hai sa cunoastem impreuna ACEL CEVA!

Te astept cu drag, sa te cunosc, sa pasesti in cabinetul meu, intr-un cadru linistit, cu design armonios, sau on-line, unde datorita tehnologiei ne putem vedea si auzi ca si cand am fi fata in fata.

Scroll to Top