Life coaching

Life coaching este ceva cu totul diferit de consilierea psihologica si de psihoterapie, asa cum si numele sugereaza acesta este in esenta, un fel de ”antrenament” pe care il fac cu clientul pentru a obtine o mai buna performanta in viata si sa descopere cea mai buna versiune a sa.

Life coaching este despre a creea pas cu pas viata pe care o doresti, nu este despre a intelege sursele anxietatii, depresiei sau a altor suferinte. Pentru acestea consilierea psihologica sau psihoterapia te pot ajuta.

Life coaching-ul este pentru cei care au o analiza psihologica facuta inainte, nu se confrunta cu situatii de criza sau psihopatalogii.

In primele sedinte de coaching ne vom axa pe analiza situatiei prezente si vom lucra pentru a identifica credintele limitative si alte posibile obstacole sau provocari cu care te confrunti si care iti pot bloca accesul spre atingerea obiectivelor, atat in viata profesionala cat si in cea personala.

Tu, clientul, esti singurul in masura sa devii EXPERTUL in viata ta, esti singurul care stie cine esti si ce ai nevoie. Eu voi fi langa tine cu cunoasterea si pregatirea mea spre si ati pune intrebarile potrivite, voi folosi instrumentele si tehnicile potrivite pentru a te imputernici si ati gasi acele raspunsuri, in tine insuti/insati.

In fiecare zi iei decizii, de a face sau de a nu face ceva, sau mai multe lucruri. Aceste alegeri pot fi mai profunde sau mai superficiale si fiecare (fara exceptie) vor produce un efect in viata ta, acestea te pot face sa traiesti o viata implinita sau nu, o viata mai echilibrata sau mai putin echilibrata. Aceste decizii pot sa fie eficiente sau mai putin eficiente. Ca life coach sunt alaturi de tine pentru a te ajuta sa inveti cum sa iei acele decizii care pot crea o viata eficienta, echilibrata, care sa iti aduca satisfactie si implinire.

Vreau sa te ajut sa te conectezi la nivel profund cu tine insuti/insati, astfel incat sa iti gasesti pasiunea pentru ati implini visele si mai ales sa iti gasesti resursele pentru a ACTIONA optim in directia implinirii lor.

Ma poti contacta pentru a discuta situatia ta si pentru a face o prima programare la 0724050000.

Cat costa? 300 Ron/sedinta, durata 60 de minute

Scroll to Top