Tabere pentru copii

Cercul Increderii – pentru dezvoltarea unei personalitati armonioase

Pentru copii intre 6-10 ani

Ca parinte te intrebi: cum il poti ajuta pe copilul tau sa aiba incredere in el insusi, sa devina cea mai buna versiune a sa? Cum il pot pregati pentru viata?

Ca parinti ne intrebam cum putem sa ne educam copiii, ce sa le oferim? astfel incat micutii nostri sa devina adulti echilibrati, fericiti si independenti, sa se bucure de succes si sa traiasca o viata armonioasa. In fond si la urma urmei nu asta ne dorim cu totii, inclusiv si pentru noi insine?

Cercul Increderii este un program eficient pentru ca al tau copil sa isi dezvolte si sa isi optimizeze personalitatea. Daca in trecut acest termen ne era strain, azi, in lumea complexa in care creste copilul tau, dezvoltarea armonioasa a personalitatii copilului nu este un lux ci o NECESITATE care va face diferenta in viata lui. Traim intr-o lume extrem de competitiva si viitorul in care va trai copilul ii va cere acestuia nu doar o foarte buna pregatire profesionala ci si calitati cum sunt: autovalorizare, stima de sine ridicata, increderea in fortele proprii, flexibilitatea in gandire si in comportament, capacitatea de a comunica clar si deschis, capacitatea de a lua decizii, dezvoltarea gandirii critice, empatie si multe alte calitati necesare succesului.

Asa cum si numele sugereaza, acest program este conceput astefel incat cu fiecare intalnire copilul tau sa capete in primul rand, incredere si siguranta, atat in el isusi cat si in ceilalti, atunci cand copilul are incredere, acesta are baza pe care se poate dezvolta, fara aceasta incredere si siguranta acesta nu va putea decat partial sa isi manifeste potentialul si calitatile.

La Cercul Increderii, prin modalitati si metode indelung validate, vom crea un spatiu in care fiecare copil sa se simta acceptat, valorizat, pentru ceea ce este el. Acest mediu sigur creat de Cercul Increderii ii ofera posibilitatea de a explora si gasi solutii la situatiile cu care se confrunta in viata de zi cu zi, astfel in viitor, in situatii concrete din viata, va fi capabil sa isi gaseasca resursele personale prin care sa isi gestioneze eficient viata.

Asadar la Cercul Increderii copilul tau va:

– afla cum poate face fata diferitelor situatii de viata cu care se confrunta, pentru ca grupul se aseamana din multe puncte de vedere cu mediul in care traieste (sala de clasa, prietenii din fata blocului, etc.);

– avea experienta unor stari afective pozitive si sentimentul unitatii cu copii de aceeasi varsta;

– invata sa comunice asertiv;

– va constientizeaza resursele pe care le are, capacitatile si va deveni constient si de resursele celorlalti, iar aceste lucruri il ajuta sa-si imbunatateasca relatiile cu ceilalti;

– invata ca poate oricand sa lucreze cu propria persoana, sa se dezvolte, sa descopere lucruri valoroase despre sine si despre ceilalti;

– dezvolta abilitati de relationare: va invata cum sa isi faca prieteni noi si cum sa ii mentina pe cei pe care ii are;

– invata sa se adapteze optim in situatii dificile;

– va invata strategii eficiente de a face fata relatiilor problematice; invata sa rezolve conflicte;

– trai experiente frumoase pe care le va transforma in ancore pozitive pentru viitor;

– putea sa isi imbunatateasca rezultatele scolare, pentru ca starea de inceredere si de bine faciliteaza manifestarea spontana a curiozitatii, atentiei si a creativitatii;

Un copil care se simte bine invata mai usor si cu placere!

Intalnirile au loc, de obicei, o data pe saptamana, timp de 2 sau 3 luni. De altfel, pe parcursul derularii atelierlor, parintii, desi nu participa la intalniri, au un rol decisiv sprijinind evolutia propriului copil prin oferirea de modele de comportament.

Cat costa? 200 Ron/abonament cu 4 intalniri sau 80 Ron pe sesiune. Fiecare sesiune dureaza 90 de minute cu o pauza de 15 minute.

Numar locuri: 8

IMPORTANT! Acesta este un program elaborat, fiecare intalnire este importanta, va rugam sa inscrieti copilul doar daca ii puteti oferi acestuia continuitate. Pentru a ma putea ocupa optim de fiecare copil am limitat grupul la maxim 8 copii. Desi ne vom juca, acesta nu este un loc de joaca si nici o activitate pe care copilul sa o faca din cand in cand. La Cercul Increderii ne bazam pe coeziunea grupului, pe stabilitate, perseverenta si incredere. De asemenea anumite metode si tehnici se bazeaza pe dinamica grupului, de aceea daca lipsesc copii si formam un grup prea mic, vom pierde mult din dinamica necesara atingerii obiectivelor propuse de Cercul Increderii, va sugerez sa va organizati astfel incat copilul sa lipseasca doar in caz de boala sau atunci cand (din motive foarte serioase) nu poate participa sau nu il puteti aduce.

In camera de lucru avem mocheta curata, astfel incat copiii se vor descalta sau vor avea papucei de casa la ei. Va rog sa veniti putin mai devreme pentru a putea incepe la 17:30

Unde? Strada Cuza Voda nr. 7

Detalii si inscrieri: 0724050000

Cand? Inscrierile incep in data de 11 Noiembrie

Cum il puteti inscrie? Inscriera copilului in program se face in urma unei discutii cu unul din parinti sau cu ambii parinti. Vom avea o intalnire in care vom discuta motivele pentru care doriti sa il inscrieti pe copilul dumneavoastra, aceasta discutie imi ofera posbilitatea de a cunoaste mai multe depre copil astel incat sa il pot ajuta in cel mai bun mod.

Cu cine? Carmen Grigoras Nitescu este licentiata in Psiho-Pedagogie, Master in Consilere Psihologica si Educationala, consilier şi psiholog clinician acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, psihoterapeut, Master practician NLP, Trainer si coach NLP format la Institutul Kutchera Austria.

Scroll to Top