Femeia Curcubeu

Transforma relatia de cuplu! Intra intr-o noua paradigma (pe care foarte putine femei o cunosc) care iti va transforma viata de cuplu, intr-un mod rapid, vazand cu ochii, pas cu pas.

Daca inima ta tanjeste dupa o relatie adevarata, daca nu doresti sa traiesti oricum ca femeie, daca vrei sa iti cresti copiii intr-o familie armonioasa, sa creasca hraniti de iubirea dintre voi doi, vino alaturi de mine! Sunt aici pentru a te ajuta sa traiesti cu adevarat fericirea si implinirea in relatia de cuplu. Este posibil!

Alege Programul on-line sau fata in fata– in 10 pasi destinat exclusiv femeii!
Alege programul unu la unu Femeia Curcubeu – Programul femeilor fericite!
Afla secretele relatiei de cuplu la care ai visat dintotdeauna.

Invata cheile iubirii autentice, ale atractiei si ale armoniei in relatia de cuplu. Invata cum poti mentine angajamentul barbatului tau si obtine cheia fericirii.

10 Sedinte individuale pentru a invata cum sa transformi relatia de cuplu!

Acesta este un program unu la unu, vom fi doar noi doua pe parcursul a doua luni jumatate.

Doua luni jumatate, o sedinta pe saptamana.

Programul te invata si iti ofera solutii, exercitii zilnice pentru a-ți transforma relatia, pas cu pas.

INVATA sa il faci sa isi doreasca sa fie cu tine! Retrezeste-i interesul, ispira-l pentru a fi mereu indragostit si fascinat de tine accesand programul unu la unu ”Femeia Curcubeu”, programul Femeilor Fericite!

Avantajul acestui program este ca voi fi langa tine pas cu pas, pentru a te asigura ca BENEFICIEZI la MAXIM de potentialul acestui program. Fiecare sedinta are exercitii practice si instrumente de lucru, solutii pe care sa le pui in aplicare pas cu pas, de la o sedinta la alta.

Descrierea programului pe scurt:

Sedinta 1 este despre: Curatarea trecutului, distrugerea miturilor si a scenariilor negative inconstiente care iti scad stima de sine si increderea in tine insati – lucram de asemenea cu credintele limitative (vocile care te impiedica sa traiesti fericirea). Descoperirea sabotorilor interni si a motivului pentru care femeile nu pot fi fericite.

Sedinta 2 este despre: cum sa te accepti si sa te iubesti pe tine insati.

Sedinta 3 este despre: luarea deciziei si asumarea responsabilitatii transformarii relatiei de cuplu. Angajamentul si crearea premiselor transformarii relatiei.

Sedinta 4 este despre: psihologia masculina si psihologia feminina –In ce fel de energie esti in cea mai mare parte a timpului? Atractia barbatilor fata de energia feminina? Dansul etern dintre masculin si feminin.

Sedinta 5 este despre: Alegerea energiei feminine pentru a il putea inspira pe barbatul tau sa devina cea mai buna versiune a sa.

Sedinta 6 este despre: Renuntarea la control si invatarea starii de ”a fi” in loc de ”a face”. Identificam greselile (de care majoritatea femeilor nu sunt constiente) pe care le poate face o femeie in relatie cu barbatul sau, aceste greseli obtin efectul opus iubirii.â

Sedinta 7 este despre: Granite sanatoase in relatii – cum sa te faci respectata in relatie, cum sa folosesti conflictul in relatie ca pe o oportunitate de a transforma acea relatie, cum sa comunici astfel incat sa facilitezi schimbarea in loc sa o blochezi.

Sedinta 8 este despre: Respectarea masculinului – reguli de aur pentru a putea primi iubirea barbatului tau.

Sedinta 9 este despre: Prezenta, apreciere, respect si ascultare in relatie cu masculinul. Comunicare si negociere in relatia de cuplu. Ce doresti cu adevarat si cum poti obtine ceea ce doresti in relatia de cuplu?

Sedinta 10 este despre: A te simti pe tine insati – A invata cum sa comunici ceea ce vrei si ceea ce nu vrei. Cum sa identifici ce simti, cum sa folosesti frazele magice pentru a-l face pe barbatul tau sa te cunoasca si sa te iubeasca asa cum esti.

Cost prgram: 1700 RON (fiecare sedinta dureaza 60 de minute).

Scroll to Top