Spiritual coaching

Coaching-ul spiritual este despre a te invata instrumente cu care sa te ajuti sa creezi echilibru in viata de zi cu zi. In sedintele noastre te voi ajuta sa inveti intr-un mod potrivit pentru tine modalitati si practici ancestrale pe care sa le folosesti in viata ta, si pentru a dobandi intelepciune si putere interioara.

Scopul acestui tip de coaching este ca tu sa iti descoperi adevarata natura, sa inveti sa te conectezi cu acest loc profund din tine, care sa devina sursa actiunilor tale.

Ca spiritual coach iti ofer o cale echilibrata de a descoperi cum sa ai armonie intre corp, minte si spirit astfel incat inteaga viata sa capete sens si aromnie.

Cand ai nevoie de coaching spiritual?

Daca esti pe o cale spirituala si ai semne de intrebare, daca simti ca te-ai blocat undeva sau ca munca spirituala nu te ajuta sa evoluezi asa cum iti doresti, atunci coaching-ul spiritual este serviciul potrivit pentru tine.

Daca esti atras de spiritualitate si nu stii de unde sa incepi atunci cu siguranta ca acest serviciu iti poate fi de ajutor.

Interesul meu pentru viata spiritual a inceput sa apara in adolescenta, apoi incepand cu varsta de 23 de ani, multe din activitatile mele au avut ca scop cunoasterea, intelegerea, experimentarea si aprofundarea mai multor tipuri de discipline si practici spirituale din diverse zone ale lumii.

Am pasit in acesti 17 ani pe mai multe cai spirituale, si intocmai pentru ca domeniul vast al spiritualitatii imi este familiar, pot sa te ghidez si sa te sustin in mod adecvat in interesul tau fata de aceasta lume fascinanta a spiritului dar nu lipsita de pericole…

IMPORTANT! Contributia cea mai mare pe care o pot aduce in viata ta este ca, asa cum disciplinele imi sunt familiare, la fel imi sunt si capcanele spiritualitatii de duzina in care fiecare om poate cadea. Experienta, atat cea personala cat si cea profesionala (intrucat am activat in domeniu cel putin 10 ani , oferind initieri, organizand cursuri si workshop-uri avand ca tema principala spiritualitatea si dezoltarea spirituala) m-au invatat ca imersia in aceasta lume se poate cocretiza in adevarate blocaje in evolutia omului. Aceste capacane sunt subtile si greu de detectat, multe dintre acestea iau forma unor sabotori interni, a unor convingeri limitatoare, conflicte interioare si programe distructive.

Aceasta este fata neagra a spiritualitatii, o fata pe care o vad cu claritate. Nu tot ce este prezentat ca fiind spiritual este cu adevarat spiritual. Am vazut de-a lungul timpului multi maestrii spirituali inchipuiti, multi oameni care din dorinta sincera de a evolua, de a se vindeca si a afla secretele vietii, ale mortii, etc. au cazut in aceste capcane. Am vazut multi excroci sentimentali, multi “maestrii” tulburati, sociopati si psihopati. Din nefericire lumea aceasta este explorata de unii si exploatata de altii.

Cunosc nevoia omului de Dumnezeu (sau spune-i cum poftesti) si mai cunosc cum aceasta nevoie te poate purta pe drumuri anevoioase.

Nu detin adevarul absolut! INSA ACEST TIP DE COACHING TE POATE AJUTA SA IL GASESTI PE AL TAU! PENTRU CA EU (ADICA TU) ESTI ADEVARUL, CALEA SI VIATA!

Ma poti contacta pentru a discuta situatia ta si pentru a face o prima programare la 0724050000.

Cat costa? 150 Ron/sedinta, durata 60 de minute.

Acest serviciu este disponibil si on-line, cu video-call.

Scroll to Top