Sedinte on-line cu video-call

Consilierea psihologica on-line este dedicata persoanelor care nu mai locuiesc in Romania (si care vor ca in cadrul sedintelor sa vorbeasca in limba materna) sau nu locuiesc in proximitatea cabinetului pentru a se deplasa cu usurinta si beneficia de sedinte fata in fata. Datorita tehnologiei, acum pot oferi consiliere-psihologica romanilor, oriunde s-ar afla.

De asemenea sedintele on-line sunt un avantaj pentru persoanele ocupate care vor sa evite traficul sau pur si simplu vor sa se bucure de suport psihologic din intimitatea casei lor.

Munca mea de consilier psihologic on-line este aceea de a asista clientii sa isi dezvolte viata in mod pozitiv si sa isi imbunatateasca starea de bine. Atunci cand oamenii devin constienti de emotiile si sentimentele lor, devin de asemenea mai capabili sa inteleaga situatiile in care se afla. Aceasta constientizare aduce claritate in sentimente si uneori dorita de a schimba ceva in directia vietii sau chiar dorinta de a se bucura mai mult de ceea ce au deja in viata lor.

Clientii care apeleaza la consiliere psihologica au curaj, acestia se straduiesc sa isi imbunatateasca anumite situatii din viata lor. Orice imbunatatire va fi o schimbare.

In timpul sedintelor poti discuta problemele tale intr-un cadru CONFIDENTIAL*, empatic, fara a fi judecat/a , cu respect si consideratie fata de ceea ce simti, fata de valorile pe care le ai, fata de emotiile, starile si situatiile in care te afli.

O sedinta dureaza 60 de minute. Sesiunile incep si se termina cu acuratete, la timp.

Consilerea psihologica poate fi pentru copil, adult, cuplu sau familie.

O sedinta dureaza 60 de minute. Sesiunile incep si se termina cu acuratete, la timp.

De cele mai multe ori clientii vin la terapie pentru urmatoarele situatii:

 • stima de sine scazuta (sentimentul ca nu esti suficient de bun/a in ceea ce faci, suficient de inteligent/a, suficient de abil/a, suficient de pregatita, etc.);
 • furie si sentimentul ca acumulezi furie in interiorul tau si asta iti afecteaza negativ stilul de viata si relatiile;
  frustrare;
 • depresie;
 • probleme aparute in urma schimbarii unor situatii de viata si emotii intense (frica, tristete, dezamagire, vinovatie, rusine, etc.) rezultate in urma unor despartiri, etc.;
 • stres – legat de serviciu sau probleme personale;
 • anxietate;
 • atacuri de panica;
 • un sentiment generalizat de a fi nefericit/a, sau ca nu traiesti asa cum ti-ai dori sau te-ai fi asteptat;
 • lipsa pozitivitatii in viata ta;
 • dependente si comportamente pe care nu le doresti;
 • conflicte in realtia de cuplu;
 • probleme in relatia cu copilul sau adolescentul;
 • probleme de comunicare si multe alte situatii care iti produc disconforrt suferinta sau o stare de nemultumire, tie sau celor dragi.
 • Sedintele au loc intr-un spatiu linistit, cu un design armonios, asezati confortabil, pe un fotoliu. Clientul este incurajat sa discute despre ceea ce il preocupa sau il deranjeaza, intr-o maniera non-intruziva potivita pentru acesta.

Prima sedinta este o sedinta de introducere, in care se explica procesul consilierii psihologice, se discuta problemele clientului. Aceasta prima sedinta de consiliere psihologica, ne ofera oportunitatea de a decide daca putem lucra bine impreuna sau nu.

Consilierea psihologica este non-judicativa si non-directiva. Cu toate ca nu ofer sfaturi referitor la cum ar trebui clientii sa traiasca sau sa isi imbunatateasca viata, pot incuraja clientii sa ia in considerare optiuni alternative la situatiile prezente.

In sedintele de consiliere psihologica ne vom axa pe problemele pe care doriti sa le lucrati sau sa le rezolvati.Cu toate acestea, viitorul este adesea influentat de trecut si este folositor sa intelegem evenimentele trecute, situatiile si experientele cu care ne-am confruntat. Atunci cand intelegem acele experiente si probleme, de fapt le ”lucram” si le procesam mai adecvat si constructiv, la nivelul mintii si sufletului si astfel putem intelege dintr-o perspectiva mai ampla, mai completa, ceea ce ni s-a intamplat de-a lungul vietii. Intelegand ne putem gasi impacarea si linistea mult dorite. Astfel ne imbogatim cu resurse, calitati si aptitudini noi ce ne vor ajuta sa gestionam altfel, mai constructiv ceea ce traim in viata noastra.

Consilierea psihologica ajuta oamenii sa inteleaga si sa fie mai constienti de propriile emotii si sentimente, dar si de emotiile si sentimentele celorlalti. Adesea, sentimentele isi au radacinile in experiente trecute sau in copilarie. Aceste emotii si trairi au fost invatate in trecut, in circumstante din trecut. Circumstantele prezente pot fi foarte diferite astfel incat si trairile noaste ar putea fi diferite. Consilierea psihologica te poae ajuta sa iti clarifici acele circumstante si sa aplici aceasta clarifiare intr-o maniera constructiva.

Servicii disponibile on-line:

 • – Consiliere psihologica
 • – Life coaching
 • – Spiritual coaching
 • – Femeia Curcubeu – program in 10 pasi, exclusiv pentru femei

Cum pot accesa o sedinta?

Ma contactati pentru a stabili impreuna data si ora desfasurarii sedintei. In ziua premergătoare ședinței se face plata prin metodata agreata de ambele parti.

Sedintele se fac prin skype sau FB messenger, cu video-call. Asadar ai nevoie de un smartphone, calculator sau laptop. De asemenea mai ai nevoie si de un loc confortabil in care sa ai asigurata confidentialitatea si linistea necesare pe durata desfasurarii sedintei.

Cat costa o sedinta?

Prima sedinta 300 de Ron – aceasta prima sedinta este o sedinta de introducere, in care se explica procesul consilierii psihologice, se discuta problemele clientului si se stabilesc in linii mari cateva obiective pe care sa le putem atinge pe parcursul sedintelor noaste. De asemenea aceasta prima sedinta de consiliere psihologica, ne ofera oportunitatea de a decide daca putem lucra bine impreuna sau nu.

Urmatoarele sedinte 250 de Ron – se recomanda un numar de 8 pana la 10 sedinte pentru a se intampla ceva semnificativ in viata dumneavoastra. Este cunoscut faptul ca este nevoie de 28 de zile pana cand un comportament devine obisnuinta. In planul nostru terapeutic vom include teme pentru acasa astfel incat sa implementati noi strategii pentru a va schimba viata si pentru ca aceste noi comportamente sa fie exersate si in afara sedintelor, in viata de zi cu zi, pentru a evolua in sensul dorit de dumneavoastra.

REDUCERE pentru persoanele dedicate autocunoasterii si dezvoltarii personale exista un pachet de 10 sedinte cu 2000 de Ron.

*CONFIDENTIALITATEA este asigurata de codul deontologic pe care orice psiholog este obligat sa il respecte dar si de un contract care este semnat de ambele parti dupa ce decidem sa lucram impreuna.

Ma poti contacta pentru a discuta situatia ta si pentru a face o prima programare la 0724050000.

Scroll to Top